O nama

Portal “Biznis Mapa” je osnovan sa ciljem da okupi što raznovrsnije ponude djelatnosti i usluge na jednom mjestu, da posjetiocima našeg sajta obezbjedimo poslovnu mapu na dlanu. Na Biznis Mapi, posjetiocu portala se nudi BESPLATNO kreiranje korisničkog naloga. Otvaranjem naloga, korisnik može besplatno objaviti mali oglas, razmjenjivati privatne poruke sa ostalim korisnicima, objaviti profil firme po promo cijenama sa informacijama subjekta, ponudom, slikama proizvoda, istaknuti profil na naslovnoj strani ili u kategorijama, objaviti dnevnu, mjesečnu ili stalnu akciju, te budućim klijentima i kupcima što detaljnije i u najboljem svjetlu predstaviti svoj biznis. Prednost Biznis Mape ogleda se i u tome što svojim korisnicima nudi da se označe na interaktivnoj biznis mapi i tom prilikom budućim kupcima uz pomoć lokacije daje najbliži put do svog sjedišta.
Uz veoma dobru posjećenost portala i rang na tržištu internet marketinga na nivou BiH i šire, garantujemo da Vaša ponuda neće proći nezapažena.
screenshot-www.alexa.com 2016-03-09 15-47-11
Stručni tim Biznis Mape svim svojim korisnicima nudi besplatnu pomoć i uslugu grafičkog dizajna, da bi na najbolji način promovisali svoju poslovnu djelatnost.
Objavite profil, najvjernije i najvrijednije korisnike nagradjujemo gratis reklamom u kategoriji ili isticanjem reklame.
Pronađite poslovne partnere i kupce, neka i Vas pronađu.